Ledige stillinger

Vi søger en pædagog/pædagogisk assistent til et barselsvikariat (37 timer) fra den 1.4.2024
 
Stillingen er en kombination af pædagogisk arbejde i vores 2. klasse, og pædagogisk arbejde i vores SFO. Hovedparten af arbejdstiden er i skoletiden sammen med den faste lærer i klassen.
 
I skoletiden skal du i tæt samarbejde med lærerne være det pædagogiske anker i klassen. Din vigtigste opgave er at medvirke til at skabe et trygt og inkluderende læringsmiljø. Herudover er der enkelte elever der har behov for særlig støtte, her er det dit ansvar at sikre en implementering af, og opfølgning på handlingsplaner, og en konstruktiv forældrekontakt.
 
Vores SFO – Spireloppen er et fritidstilbud, hvor den frie leg vægtes højt. Desuden tilbyder vi en bred palet af forskellige planlagte aktiviteter og oplevelser. Vi tilstræber at skabe en SFO med aktiviteter, udsprunget af pædagogiske overvejelser, og ud fra børnenes ønsker. Børnene skal føle sig set, hørt og accepteret, som de individer de er.
 
I denne stilling er der ca. 8. timer i SFOen om ugen. Du vil indgå i et fleksibelt og dedikeret team, der med en stor grad af selvbestemmelse planlægger dagligdagen i SFOen.
Hvis du kan se dig selv i ovenstående, og har nedenstående kvalifikationer hører vi gerne fra dig.
 
• Du kan være primær pædagog for en klasse
• Du kan støtte elever, der har særlige udfordringer
• Du kan arbejde struktureret
• Du kan bidrage kreativt til dagligdagen i vores SFO
 
Hvem er vi
 
Vallekilde-Hørve Friskole ligger det sydlige Odsherred. Vi er 184 elever, 13 lærere og 6 pædagoger på skolen. Derudover har vi en Skovbørnehave, som vi arbejder tæt sammen med i dagligdagen. Vi er en skole, der er kendetegnet ved et imponerende forældreengagement. Hos os er det helt naturligt at lege og lære sammen på tværs af alder og køn.
 
Vi er en flok ansatte med stærke holdninger, som bindes sammen af et stort engagement i at drive friskole, SFO og skovbørnehave i særklasse. Gensidig respekt og sammenhold skaber et arbejdsmiljø, hvor der altid er tid til latter, smil og en omsorgsfuld samtale.
 
Løn og ansættelsesvilkår ifølge overenskomst med BUPL.
 
Aftaler om besøg, samt yderligere oplysninger skoleleder Bo Espersen, tlf. 30 36 95 45.
 
Ansøgning sendes til kontor@vhfriskole.dk. Senest den 19. februar kl. 12.00 , samtaler afholdes den 26. februar
 
Vi glæder os til at møde dig