Ledige stillinger

 
På Vallekilde-Hørve Friskole søger vi en fuldtidslærer til vores indskoling.
 
Vallekilde-Hørve Friskole ligger i det sydlige Odsherred. Vi er 180 elever, 13 lærere og 7 pædagoger på skolen, og har derudover en Skovbørnehave, som vi arbejder tæt sammen med i dagligdagen. Vi er en skole der er kendetegnet ved et imponerende forældreengagement, fokus på natur, og med en musisk og
kreativ tilgang til læring
 
Den 1. august 2021 er vi klar til at byde en ny medarbejder velkommen.
 
Vi har valgt at styrke vores indskoling med endnu en kollega, som i et teamsamarbejde skal være med til at udvikle vores samlede indskoling. Det første år er du klasselærer i vores børnehaveklasse, som er en integreret del af resten af skolen. Det er herefter planen, at du følger klassen de kommende tre år. Undervisningen vil ske i tæt samarbejde med en erfaren kollega. Det er en stor fordel, hvis du derudover kan undervise i musik i de yngste klasser.
For at skabe et trygt og nært miljø lægger vi meget vægt på, at vores tilgang til børnene er anerkendende og tydelig.
 
Vi har et fantastisk udeareal, hvor bevægelse og udeliv dagligt kan opleves. Hos os er det helt naturligt at lege og lære sammen på tværs af alder, klasse eller køn.
 
Vi er en flok ansatte med stærke holdninger, som bindes sammen af et stort engagement i at drive friskole, SFO og skovbørnehave i særklasse. Gensidig respekt og sammenhold skaber et arbejdsmiljø, hvor der altid er tid til latter, smil og et klap på skulderen. Vi er en skole, der har et tæt samarbejde med vores forældre, som altid er klar med en hjælpende hånd.
 
Vi har ikke krav om tilstedeværelse i forberedelsestiden, men har en forventning om, at du er med på en lejrskole om året, og derudover deltager i de sociale arrangementer der på Friskolen. Vores undervisning tager udgangspunkt i kreative undervisningsformer, natur og musik. Lærerne har herudover metodefrihed
Hvis du er lærerudannet, og kan se dig selv i et dynamisk miljø, så er det måske lige dig, vi står og mangler. Hos os er det aldrig kedeligt.
Se mere om os på på vores hjemmeside eller på Facebook.
 
Ansættelsesvilkår: Løn og ansættelsesforhold i henhold til gældende overenskomst mellem Finansministeriet og LC.
 
Vil du vide mere kan du kontakte:
Skoleleder: Bo Espersen, tlf. 3036 9545
 
Ansøgningen sendes til: kontor@vhfriskole.dk
 
Ansøgningsfrist: torsdag den 20.05.2021 – kl. 12.00
Vi afholder samtaler onsdag 26.05.2021