Ledige stillinger

 

På Vallekilde-Hørve Friskole søger vi to fuldtidslærere.

Da to af vores dygtige lærere går på pension til sommer, søger vi nye kollegaer til vores Friskole.

Vallekilde-Hørve Friskole ligger det sydlige Odsherred. Vi er 180 elever, 13 lærere og 6 pædagoger på skolen. Derudover har vi en skovbørnehave, som vi arbejder tæt sammen med i dagligdagen. Vi er en skole, der er kendetegnet ved et imponerende forældreengagement. Skolen har fokus på natur, samt en musisk og kreativ tilgang til læring.

Den 1. august 2022 er vi klar til at byde to lærere velkommen i henholdsvis mellemgruppen og udskolingen.

Vi mangler lærere med undervisningskompetencer i engelsk og dansk i såvel mellemgruppen som overbygningen. Herudover er der mange muligheder for at fylde skemaet ud med både praktiske og/eller teoretiske fag. For at skabe et trygt og nært miljø lægger vi meget vægt på, at vores tilgang til børnene er anerkendende og tydelig. Vi har et fantastisk udeareal, hvor bevægelse og udeliv dagligt kan opleves. Hos os er det helt naturligt at lege og lære sammen på tværs af alder og køn.

Vi er en flok ansatte med stærke holdninger, som bindes sammen af et stort engagement i at drive friskole, SFO og skovbørnehave i særklasse. Gensidig respekt og sammenhold skaber et arbejdsmiljø, hvor der altid er tid til latter, smil og et omsorgsfuld samtale. Vi er en skole, der har et tæt samarbejde med vores forældre, som altid er klar med en hjælpende hånd. Vi har ikke krav om tilstedeværelse i forberedelsestiden. Vores undervisning tager udgangspunkt i kreative undervisningsformer, med dette udgangspunkt har lærerne metodefrihed.

Hvis du er lærerudannet og kan se dig selv i et lille dynamisk og positivt friskolemiljø, så er det måske lige dig, vi står og mangler, som vores kommende kollega. Her er aldrig kedeligt.

Se mere om os på www.vhfriskole.dk eller på Facebook.

Ansættelsesvilkår: Løn og ansættelsesforhold i henhold til gældende overenskomst mellem Finansministeriet og LC.

 Vil du vide mere kan du kontakte:

Skoleleder: Bo Espersen, tlf. 3036 9545

  Ansøgningen sendes til: kontor@vhfriskole.dk

– Du bedes kun medsende ansøgning, cv og  eksamensbevis.

Ansøgningsfrist: 21.05.2022 – kl. 12.00

Vi forventer at afholde samtaler den 23, 24 og 25 maj