Ledige stillinger

På Vallekilde-Hørve Friskole søger vi en fuldtidslærer til vores indskoling

Vallekilde-Hørve Friskole ligger det sydlige Odsherred. Vi er 175 elever, 13 lærere og 6 pædagoger på skolen. Derudover har vi en Skovbørnehave, som vi arbejder tæt sammen med i dagligdagen. Vi er en skole, der er kendetegnet ved et imponerende forældreengagement. Skolen har fokus på natur, samt en musisk kreativ tilgang til læring.

Den 1. oktober 2022 er vi klar til at byde en ny medarbejder velkommen i vores indskoling.

Vi søger en lærer, som i et teamsamarbejde skal være med til at udvikle vores arbejde, primært omkring skolens nuværende 1. klasse.
Det er en flok dejlige, livlige og glade børn, som ønsker sig en alsidig voksen med et højt fagligt niveau, og som kan undervise i matematik og dansk. Der også muligheder for at undervise i kreative fag, samt i natur/teknik. For at skabe et trygt og nært miljø lægger vi meget vægt på, at vores tilgang til børnene er anerkendende og tydelig. Vi har et fantastisk udeareal, hvor bevægelse og udeliv dagligt kan opleves. Hos os er det helt naturligt at lege og lære sammen på tværs af alder og køn.

Vi er en flok ansatte med stærke holdninger, som bindes sammen af et stort engagement i at drive friskole, SFO og skovbørnehave i særklasse.
Gensidig respekt og sammenhold skaber et arbejdsmiljø, hvor der altid er tid til latter, smil og en omsorgsfuld samtale. Vi er en skole, der har et tæt samarbejde med vores forældre, som altid er klar med en hjælpende hånd.

Vi har ikke krav om tilstedeværelse i forberedelsestiden. Vores undervisning tager udgangspunkt i kreative undervisningsformer, med dette udgangspunkt har lærerne metodefrihed.

Hvis du er lærerudannet og kan se dig selv i et lille dynamisk og positivt friskolemiljø, så er det måske lige dig, vi står og mangler, som vores kommende kollega. Her er aldrig kedeligt.

Se mere om os på www.vhfriskole.dk eller på Facebook.

Ansættelsesvilkår: Løn og ansættelsesforhold i henhold til gældende overenskomst mellem Finansministeriet og LC.

Vil du vide mere kan du kontakte:
Skoleleder: Bo Espersen, tlf. 3036 9545


Ansøgningen sendes til: kontor@vhfriskole.dk


Ansøgningsfrist: torsdag den 25.august 2022 kl.12.00

Vi holder samtaler mandag den 29. august