Ledige stillinger

Skovbørnehaven ved Vallekilde-Hørve Friskole søger en uddannet pædagog til en 32 timers stilling med tiltrædelse 01. oktober 2020, eller snarest derefter.

Vores Skovbørnehave ligger placeret i naturskønne omgivelser i det sydlige Odsherred (Vestsjælland) der bruges som ”Verdens bedste legeplads”.Vi opholder os mest udendørs, nyder den friske luft, det ”høje” loft og de sundhedsfremmende aspekter der medfølger livet i det fri.Skovbørnehaven er en integreret del af Vallekilde-Hørve Friskole og skaber på den måde gode sammenhænge for børnene. Vi er et lille sted, med plads til ca. 40 børn og deres familier. Forældresamarbejdet bygger på tillid, inddragelse og ejerskab.

Personalegruppen er en sammensat ”størrelse” der sigter mod arbejdsfællesskab i ”Verdensklasse”. Vi ønsker at bruge vores forskellighed som en styrke. Vi har defineret fælles værdier.

  • Glæde og begejstring.
  • Fællesskab og relationer.
  • Kvalitet og faglighed.
  • Tryghed og anerkendelse.

Hvis du har lyst til at være med i udviklingen af det pædagogiske arbejde og bidrage til en fælles kultur, hvor alle trives, bliver set og hørt – så send os en ansøgning.

 

Løn og ansættelsesvilkår i henhold til overenskomst med BUPL.

Læs evt. mere om Skovbørnehaven på : www.vhfriskole.dk

 

Yderligere oplysninger : Daglig leder Heidi Perschke 21 67 25 15 – Skoleleder Bo Espersen 30 36 95 45

 

 

Ansøgningen sendes til kontor@vhfriskole.dk. Senest den 11. september kl. 12.00.

Vi forventer at afholde samtaler onsdag den 16. september